نرم افزار رستورانی زعفران سطح استاندارد

مشاغل مناسب :

مدیریت رستوران ها ، فست فود ها ، بیرون بر ها . کافی شاپ ها

 1,250,000 تومان
افزودن به سبد خرید

نرم افزار رستورانی زعفران سطح استاندارد دارای همه قابلیت های لازم برای مدیریت یک مجموعه غذایی شامل ورود اطلاعات پایه ، ثبت فروش ها و صدور فیش و در نهایت اخذ انواع گزارش های آماری از فروش ها و دریافت ها ،موجودی ،حساب اعتباری ،حساب صندوق و ...  می باشد


به راحتی می توان مباحث مربوط به پیک را پیاده سازی نمود و فرمول های تولید غذا را اعمال و موجودی انبار را کنترل کرد.ارسال پیامک های مناسبتی ،ارسال گزارش ها در قالب پیامک ،اتصال به دستگاه تبلت سفارش گیر گارسون ،امکان اتصال به ترازو جهت فروش های وزنی ، اتصال به دستگاه کالر آیدی جهت بیرون بر ها و کترینگ ها ، اخذ انواع گزارش های مالی این نرم افزار منحصر به فرد را به عنوان بهترین گزینه برای سیستم فروش انواع مجموعه های غذایی انتخاب کرد.

رستورانی زعفران

 

سبک و ساده بودن نرم افزار عملا کاربر را به راحتی و با سیستم مالی ارتباط می دهد و زعفران با همه قابلیت ها و امکانات خوب آن بسیار متفاوت تر ،با سرعت بالا ،همه گزارش ها و خروجی های لازم را در اختیار استفاده کننده قرار می دهد.هیچ پیش نیاز کامپیوتر و یا علوم حسابداری و یا هرچیز دیگر برای استفاده از نرم افزار زعفران مورد نیاز نمی باشد و با حداقل دانش ،حداکثر بهره وری نرم افزار زعفران قابل استفاده می باشد و برای همه رستوران ها ، فست فود ها ،کافی شاپ ها وکترینگ ها که نیاز به سادگی و راحتی استفاده از نرم افزار نیاز دارند می توانند با سرعت و دقت نظم مجموعه خود را مدیریت کرده و سیستم مالی خود را در احاطه داشته باشند و نرم افزار زعفران برای آن ها بهترین گزینه می باشد.

بررسی وضعیت یک غذا در مجموعه ی شما، کمک شایانی به رشد مجموعه تان خواهد داشت. در این گزارش وضعیت یک غذا در خصوص فروش / مرجوع، میزان محبوبیت و همچنین بازه ی سفارش آن در دسترس خواهد بود. با کمک این اطلاعات متوجه میزان سود دهی یک غذا برای عموم مشترکین / مشترک خاص شده تا برنامه ریزی بلند مدت خود را برای سود دهی بیشتر انجام دهید.

گزارش فروش غذاها

در هر مجموعه ای نیاز به یک گزارش جامع می باشد که مدیر آن مجموعه، با یک نگاه اجمالی و سریع وضعیت صندوق های خود را مشاهده نماید. در نرم افزار زعفران وضعیت غذا های فروخته شده، فاکتور های ویرایش و حذف شده براحتی قابل مشاهده و بررسی می باشد. همچنین به تفکیک می توانید، برای هر صندوق موارد فوق را بررسی نمایید.

گزارش صندوق داران

گزارش صندوق داران

 

مطمئنا در هر مجموعه ای مشاهده ی سود و زیان بسیار مهم می باشد. با مشاهده ی وضعیت سود دهی مجموعه، شما قادر به تصمیم گیری برای ادامه ی روند کار مجموعه ی خود خواهید بود.

گزارش سود و زیان

در این گزارش میزان فروش روزانه ی شما به تفکیک سالن / بیرون بر نمایش داده شده که بوسیله ی آن می توانید، فروش ماهیانه ی ماه های مختلف را مقایسه نمایید.

گزارش درآمد روزانه

در مجموعه هایی مانند رستوران ها و فست فودها و ... که سفارشات تلفنی دریافت می کنند و شناسایی شماره شخص تماس گیرنده از اهمیت خاصی برخوردار است، استفاده از این ویژگی به شدت می تواند جهت تشخیص مشتری و درج اطلاعات مشتری ، به کاربر نرم افزار (صندوق دار) کمک نماید و سرعت عملکرد وی را بهبود ببخشد.

سرعت عمل، مشتري مداری و استفاده از تكنولوژی هاي روز، موجب افزايش ميزان فروش و همچنين افزايش رضايتمندی مشتريان از واحد تجاری مي گردد. با استفاده از اين ويژگی در هنگام صدور فاكتور فروش، شماره تلفن شخصی كه در حال تماس با شماست نمايش داده می شود و اگر مشخصات اين شخص قبلاً در نرم افزار درج شده باشد، اين اطلاعات نمايش داده می شود و سرعت عمل و احترام به مشتري را افزايش می دهد.

با فعال کردن اين قابليت شما قبل از برداشتن گوشی تلفن می توانيد متوجه شويد كه كدام مشتری شما در حال تماس با مجموعه شماست.

در فاکتور تعداد خطوط کالر آیدی نمایش داده می شود. پس از تماس تلفنی با کلیک بر روی دکمه ی کالرآیدی روشن (خطی که در حال تماس است) اطلاعات مشتری درصورتی که از مشترکین ما باشد، بارگذاری می گردد و درصورتی که هنوز جزو مشترکین ما نمی باشد، می توانید در لحظه آدرس و تلفن تماس ایشان را ذخیره نمایید. پس از دریافت سفارش مشتری فاکتور ذخیره خواهد شد.

توجه: برای استفاده از این ویژگی بایستی دستگاه کالر آیدی نیز خریداری نمایید.

کالری آیدی

کالرآیدی

کالرآیدی

کالرآیدی

به منظور جذب مشتریان بیشتر برای مجموعه ی خود می توانید از روش های مختلفی از جمله قرعه کشی استفاده نمایید.

قرعه کشی بر اساس دو معیار قابل انجام می باشد:

1.فاکتور

شما قادر به انجام قرعه کشی با توجه به تنظیم محدوده ی زمانی فاکتورهای صادر شده، امتیاز خریداران باتوجه به مبلغ خرید ایشان و نیز مبلغ نهایی فاکتور می باشید. تعداد نفراتی که برنده ی قرعه کشی خواهند بود را نیز می توان تعیین نمود. در این نوع قرعه کشی ملاک فاکتور می باشد و ممکن است شخصی جزء مشترکین ما نباشد.

قرعه کشی بر اساس فاکتور

2.مشترکین

از بین مشترکین مجموعه، بر اساس تعداد خریدی که ایشان انجام داده است، قرعه کشی انجام می شود.

قرعه کشی بر اساس مشترک

 

همانطور که می دانید تهیه ی مواد اولیه برای رستوران ها بسیار حائز اهمیت می باشد. به عبارتی بایستی مواد اولیه به صورتی محاسبه و تهیه شود که کمترین میزان هدر رفت آن ها را به دنبال داشته باشد.

به دوصورت می توان مواد اولیه را تعریف نمود.

  1. تعریف مستقیم از فرم مواد اولیه
  2. در قسمت تعریف غذا و انتخاب گزینه ی (جزء مواد اولیه)

پس از تعریف مواد اولیه، می توان حداقل موجودی برای آن ثبت نمود تا هنگام اتمام مواد اولیه اخطارهای مناسب را دریافت نمایید. از مواد اولیه برای فرمول تولید می توان استفاده نمود. پس از انتخاب غذا شما قادر به انتخاب و درج مواد اولیه می باشید، به ازای هر کدام از ردیف های مواد اولیه، مقدار، فی واحد و مبلغ کل درج می گردد. شما می توانید مقدار مواد اولیه ای که برای تهیه ی چند واحد از غذای مورد نظر مصرف می شود را انتخاب نمایید و سپس مواد مصرفی به ازای یک واحد از آن غذا به صورت اتوماتیک  محاسبه و به کاربر نمایش داده می شود.

 پس از درج میزان مواد اولیه ای که برای تولید غذا استفاده می شود، بهای تمام شده با توجه به مبلغ در نظر گرفته شده برای مواد اولیه محاسبه و نمایش داده خواهد شد.

فرمول تولید و محاسبه مواد لازم برای تهیه غذا

فرمول تولید و محاسبه مواد لازم برای تهیه غذا

فرمول تولید و محاسبه مواد لازم برای تهیه غذا

در مجموعه هایی که دارای سالن برای پذیرایی می باشد، دو روش ثبت سفارش وجود دارد.

1. سفارش قبل از مستقر شدن

در این حالت، صندوق دار، اولین میز خالی خود را برای شما در نظر گرفته و سفارش شما را ثبت می نماید.

2.سفارش در مکان مورد نظر در مجموعه

در این حالت گارسون به میز شما مراجعه و سفارش شما را از طریق سفارش گیر مربوطه که بر روی گوشی یا تبلت خود دارد، دریافت می نماید.

 

با انتخاب میز مورد نظر می توانید، میز را به حالت اشغال تغییر وضعیت داد. لیست غذاها پیش روی کاربر خواهد بود و با توجه به گروه های مختلف با رنگ بندی متفاوت و بر اساس اولویت ترتیب نمایش غذاها بارگذاری می گردد. با انتخاب هر غذا بنا به سفارش مشتری، موارد مربوط به غذا از جمله مالیات و عوارض غذا، توضیحات، مشتقات غذا و ...به فاکتور اضافه می شود.

به روش های مختلف غذا به فاکتور شما اضافه خواهد شد؛

  1. بعد از درج غذا در فاکتور با اضافه کردن مجدد همان غذا، به تعداد قبلی اضافه می شود و ردیف جدید درج نخواهد شد.
  2. به ازای هر بار اضافه کردن غذابه فاکتور، ردیف جدیدی به فاکتور اضافه خواهد شد.
  3. با کمک صفحه ی کلیک تعداد ان تعیین می شود
  4. توسط صفحه ی تعداد، قیمت
  5. ورود قیمت کل: با ورود قیمت کل، مقدار توسط سیستم محاسبه می شود. به عنوان مثال، مبلغ 20 هزار تومان بستنی که معادل 200 گرم است.

تمامی محاسبات فاکتور از جمله حق سرویس، تخفیف، کسر خرده و غیره انجام و مبلغ نهایی محاسبه می شود. پس از ثبت فاکتور چاپ های لازم به آشپزخانه جهت طبخ غذا ارسال می گردد.همچنین صورتحساب به مشتری ارائه می گردد. در صورتحساب لیست غذا با جزئیات مربوطه چاپ می گردد و امکان تسویه به صورت نقد، کارت خوان و اعتباری میسر می باشد.

همچنین شما قادر به مهمان کردن فاکتور می باشید، بدین صورت که پس از ثبت فاکتور، آن را به مشترک اعتباری یا یکی از پرسنل خود می توانید انتساب دهید و در حساب بدهکاری ایشان لحاظ می گردد.

سفارش سالن

سفارش سالن

امکان ثبت رزرو برای مشترکین در نرم افزار زعفران وجود دارد. با انتخاب مشترک و تعیین تاریخ و مدت زمان رزرو می توانید عملیات رزرواسیون را مشخص نمود.

همنچنین با مشخص نمودن تعداد نفرات به همراه نوع مراسم، می توان خدمات لازم را از قبل آماده نمود. در صورتی که مشترک مکان خاصی از مجموعه مد نظرش باشد، می توانید آن را تعیین نمایید.

در صورتی که مشترک ملزم به پرداخت بیعانه است، می توانید مبلغ مربوطه را تعیین نمایید.

در لیست مشترکین سالن، میز رزرو (یا قسمتی که رزور شده است) به وسیله ی فلش کوچکی در سمت راست میز مشخص می گردد.

رزرواسیون

لیست میز های رزرو شده بر روی صفحه ی اصلی نمایش داده می شود.

رزرواسیون

رزرواسیون

تمامی گزارشات زعفران در بازه ی روز کاری انجام می شود. روز کاری به معنای محدوده ی زمانی کارکرد مجموعه می باشد. همچنین شما قادر به انتخاب بازه ی تاریخی خود نیز می باشید.

دراین گزارش براساس گروه های غذا، میزان فروش غداها را در شیفت های مختلف مجموعه نمایش می دهد. همچنین قادر به مشاهده ی مبلغ تسویه ی فاکتورها به روش های مختلف در شیفت ها می باشید.

همچنین امکان مشاهده ی میزان فروش هر صندوق در طول شفیت به تفکیک نحوه ی تسویه میسر می باشد.


گروه بندی بر اساس صندوق:

خلاصه فروش صندوق


گروه بندی بر اساس گروه کالا :

خلاصه فروش صندوق

CRM، يا مديريت ارتباط با مشتری در علم اقتصاد امروز بسيار مورد توجه قرار می گيرد. حفظ ارتباط با مشتری و اطلاع رسانی در زمان ها و موارد مختلف برای وی موجب افزايش رضايتمندی و تداوم ارتباط با مشتری می گردد و در نهايت احتمال فروش های آتی به وی را افزايش می دهد.

پیامک رسانه‌ای مقرون به صرفه، سریع و با درصد تاثیرگذاری بالاست که می‌تواند به جذب و نگهداری مشتریان، فروش و ارائه محصولات، ارائه آخرین دستاوردها و خدمات جدید به مشتریان و همچنین تقویت جایگاه نشان تجاری (Brand) کمک شایانی بنماید.

اشخاص ثبت شده در سيستم ، بانک اطلاعاتی بسيار سودمندی برای ارسال پيامک در موارد مختلف به مشتريان می باشند ، كه با استفاده از پنل داخلی ارسال پيامک نرم افزار می توانيد به راحتی و با چند كليک ساده پيامک مورد نظر را به گروه اشخاص مورد نظر (گيرنده پيامک) ارسال فرماييد.

مدیریت ارسال پیامک

ارسال پيامك از 2 طريق ذيل انجام مي پذيرد:

  1. Web Service (پانل های ارسال پيامک اينترنتی)
  2. GSM Modem (ارسال پيامک توسط سيم كارت اپراتورهای فعال در كشور)

در نرم افزار با تنظيم نوع ارتباط شما جهت ارسال پيامک، مي توانيد برای حالت های ذيل پيامک خودكار ارسال نماييد:

  1. پس از ثبت فاكتور فروش
  2. سررسيد اقساط (چند روز قبل و يا چند روز بعد)
  3. سررسيد چک ها (چند روز قبل و يا چند روز بعد)
  4. تبريک روز تولد / ازدواج
  5. پس از ثبت شخص در نرم افزار
  6. ارسال بدهکاری اشخاص
  7. پس از تسویه حساب اشخاص
  8. آمار ورود کاربران / خروج کاربران / مانده بانک / گردش بانک / مانده صندوق / گردش صندوق / مبلغ فروش روزانه
  9. ارسال پیامک های سفارشات اپلیکیشن بیرون بر - مربوط به نسخه های رستورانی (پس از ثبت سفارش از اپلیکیشن / پس از تأیید یا رد سفارش توسط اپراتور)

و همچنين امكان ارسال پيامك به صورت دستي در هر زمان و به اشخاص خاص با متن دلخواه نيز وجود دارد.

مدیریت ارسال پیامک

از مزاياي ارسال پيامك مي توانيم به نكات ذيل اشاره كنيم:

  1. ارتباط دائم با مشتريان از طريق پيامک
  2. اطلاع رسانی ارائه اجناس جديد و تخفيفات و فروش های ويژه
  3. امكان ارسال تبليغات برای مشتريان
  4. امكان ارسال سر رسيد و هشدار ها و بدهي ها و تبريكات و ... به مشتريان

جهت پیگیری وضعیت ارسال پیامک ها می توانید از گزارشات ذیل استفاده نمایید:

  1. گزارش پیامک های ارسال شده
  2. گزارش لاگ پیامک ها

توجه: برای استفاده از این ویژگی می بایستی یا پانل ارسال پیامک و یا Modem GSM را خریداری نمایید.

مدیریت ارسال پیامک

در بسیاری از رستوران ها، مبلغ غذا، با توجه به وزن آن تعیین می شود. در بسیاری از ترازوها، اطلاعات وزن بر روی پورت خروجی ترازو ارسال می شود، خروجی ترازو به ورودی سیستم متصل است و اطلاعات وزن غذا بر روی ورودی کامپیوتر ارسال می شود. هر تزارو فرمت خاصی برای خروجی خود دارد که به همراه آن به مشتری ارائه خواهد شد.  

در نرم افزار زعفران قادر به دریاف اطلاعات وزن از ترازو می باشید. بدین صورت که مشخصات و نحوه ی اتصال ترازو به سیستم و نیز فرمت خروجی را تعریف می نمایید. هنگام ثبت فاکتور فروش یا خرید مواد اولیه، وزن دقیق مستقیما از ترازو دریافت می شود.

عملیات دریافت مستقیم وزن، علاوه بر افزایش سرعت ثبت فاکتوراز اشتباهات سهوی کاربر نیز جلوگیری می شود و نیاز به عملیات اضافه نمی باشد.

اتصال به ترازو

 

اتصال به ترازو

عملیات های مربوط به ارسال غذا توسط مجموعه ی رستوران ها توسط پیک آن مجموعه انجام می شود، بنابراین عملیات های ثبت، انتساب و پیگیری ارسال غذا جهت رضایت مشتری بسیار مهم می باشد.

با تعریف پیک های مجموعه ی خود، نیاز به تعریف مجدد پیک در هنگام ثبت فاکتور وجود ندارد و این عمل سرعت ثبت فاکتور را افزایش خواهد داد.

در نرم افزار زعفران شما به راحتی قادر به سمت عملیات های مربوط به پیک می باشید.

  • تعریف
  • انتساب فاکتور جهت ارسال
  • پیگیری وضعیت جاری پیک
  • تسویه

پس از تعریف تمامی پیک های خود، می توانید در هنگام ثبت فاکتور به صورت بیرون بر، همزمان فاکتور را به پیک انتساب داد، همچنین پس از ثبت فاکتور، شما قادر به انتخاب پیک و انتساب فاکتور به ایشان خواهید بود.

در صورتی که مشترکین شما، با پیک تسویه می نمایند، مبلغ فاکتور در حساب بدهکاری ایشان لحاظ شده و پس از تحویل غذاها، مجموعه با پیک تسویه خواهد نمود و شما قادر به مشاهده ی گزارش فاکتورهای پیک خواهید بود.

عملیات های پیک

عملیات های پیک

به منظور ارائه ی خدمات بهتر بایستی لیست مشترکین را ثبت نمود. برای ثبت مشترک ابتدا بایستی نوع مشترک را که بیرون بر است یا سالن تعیین نمایید.برای هر مشترک، مشخصات لازم مانند نام، کد اشتراک، 6 خط تلفن، موبایل ، آدرس، تاریخ تولد، گروه، محدوده ی آدرس و غیره را میتوان درج نمود.

با تعریف محدوده ی آدرس ها در سیستم، و انتخاب محدوده ی مناسب برای هر مشترک، پس از ثبت فاکتور ایشان، با توجه به محدوده ی آدرس، هزینه ی ارسال غذا یا به عبارتی هزینه ی پیک به فاکتور اضافه خواهد شد.

برای مدیریت هر چه بهتر مشترکین می توانید گروه های مختلفی را تعریف کنید و به مشترک انتساب دهید. همچنین امکان انتساب سطوح قیمت به مشترک وجود دارد. هنگام ثبت فاکتور برای مشترک، قیمت غذاها با توجه به سطح قیمت تعیین شده، برای مشترک در نظر گرفته خواهد شد.

برای هر مشترک می توان وضعیت اعمال تخفیف، سرویس و مالیات و عوارض را تعیین نمود. با انتخاب این موارد هنگام ثبت فاکتور مشترک، تنظیمات مشترک در فاکتور اعمال خواهد شد. به عنوان مثال اگر مشترک معاف از مالیات باشد، در فاکتور مالیات و عوارضی محاسبه نخواهد شد.

به منظور چاپ فاکتور رسمی هنگام ثبت سفارش، بایستی مشخصات کامل تری از جمله نوع شخص، کد ملی و غیره برای مشترک ثبت شود.

مشترکین

مشترکین

در نرم افزار رستورانی زعفران شما می توانید به راحتی آیتم های دیگری که ارائه ی آن ها همراه غذا نیاز است، به فاکتور اضافه نمایید. با توجه به اینکه لیست تمام غذا ها و دیگر آیتم های مورد نظر از قبل تعریف شده اند، نیاز به وارد کردن مجددا آن ها نمی باشد. کافی است آیتم های مورد نظر را انتخاب و به غذای مورد نظر اضافه نمایید. این امر از خطای انسانی هنگام ارائه ی غذا جلوگیری می نماید.

به هنگام انتخاب غذا و اضافه کردن در فاکتور، مشتقات منسوب غذای انتخاب شده به فاکتور اضافه می شود.


مشتقات غذا

مشتقات غذا

برای تعریف غذا درج سه مورد عنوان، گروه غذایی و قیمت کافی است. اما با وارد کردن اطلاعات تکمیل تری از غذا سهولت کار در قسمت های مختلف نرم افزار را مشاهده خواهید نمود. همچنین می توانید قیمت تمام شده ی غذای خود را از طریق درج مواد اولیه در فرمول تولید محاسبه نمایید.

امکان تعریف و استفاده از کلید پوز در زعفران به سهولت و سرعت انتخاب غذا در فاکتور کمک خواهد نمود.

استفاده از مانتیور دوم به مشتری امکان مشاهده ی همزمان سفارش خود را می دهد و با استفاده از سطوح قیمت، امکان تعریف 5 سطح قیمت برای هر غذا با عناوین متفاوت وجود دارد ( سطح قیمت دانشجویی، همکار و غیره ) همچنین امکان ویرایش این عناوین به سلیقه ی کاربر نیز میسر می باشد. سطوح قیمت قابل انتساب به اشخاص و مشترکین مختلف می باشد.

همچنین امکان تعریف و انتساب خط چاپ های مختلف برای هر غذا وجود دارد. با انتساب خط چاپ مختص هر غذا، پس از ثبت سفارش مشتری، هر سفارش به بخش مربوط به خود، مثلا آشپزخانه ی پیتزا یا بخش نوشیدنی ها ارسال می شود. همچنین با تعریف گروه های فیش مختلف، هنگام چاپ سفارش، چاپ های مجزا به مشتری تحویل می دهد و ایشان برای دریافت هر قسمت از سفارش خود، فیش مجزا را تحویل می گیرد. امکان گروه بندی مختلف برای غذاهای مختلف وجود دارد. این گروه بندی ها به تفکیک و نمایش هر چه بهتر غذا در فاکتور کمک خواهد کرد.

امکان تنظیم ترتیب نمایش غذاها نیز وجود دارد. با اولویت بندی غذاها، آن هایی که فروش بیشتری دارند را می توان درابتدای لیست قرار داد تا راحت و سریعتر به فاکتور اضافه شود.

با توجه به اینکه تعداد مشخصی از هر غذا در هر روز تهیه می شود.می توان موجودی روزانه ی هر غذا را در ابتدای روز مشخص نمود که با فروش هر غذا، از این موجودی کسر خواهد شد و با توجه تنظیمات کاربر می توان فروش غذا با موجودی منفی را مدیریت نمود.

همچنین امکان تعریف مشتقات غذا وجود دارد که همزمان با درج غذا به فاکتور، مشتقات مربوطه نیز اضافه می شود.

به منظور نمایش و دسترسی هر چه بهتر غذاها در فاکتور می توان برای هر گروه رنگ خاصی را در نظر گرفته تا در هنگام نمایش در فاکتور این رنگ ها به انتخاب سریع تر شما کمک کند.

تعریف غذا

 

در صورتی که از نرم افزار صندوق مکانیزه استفاده می نمایید، با خرید این ویژگی امکانات تکمیلی در قسمت های مختلف به نرم افزار شما افزوده می شود و نرم افزار شما به نسخه ای کامل تر تبدیل می شود.

در ذیل برخی از این امکانات شرح داده شده اند:

  1. امکانات حرفه ای ثبت فاکتورهای خرید، عملیات های انبار و فرمول تولید
  2. امکان مدیریت کامل فروش بیرون بر و ارسال توسط پیک: با این قابلیت شما می توانید پیک هایی که وظیفه تحویل غذای سفارش داده شده توسط مشتری را بر عهده دارند در سیستم تعریف و پس از ثبت یک فاکتور در وضعیت ارسال توسط پیک آن را به پیک مورد نظر تحویل و عملیات ارسال جهت مشتری تکمیل گردد. پس از تحویل غذا به مشتری عملیات تسویه حساب با پیک انجام می گردد. (تعریف پیک / انتخاب پیک جهت انتساب فاکتور / انتساب فاکتورها به پیک / و چندین گزارش کاربردی در خصوص پیک)
  3. امکان ثبت رزرواسیون: با این امکان کاربر می تواند رزروها را با توجه به پارامترهای مختلفی از قبیل، نام مشتری، تاریخ و ساعت، تعداد میهمانان، نوع مراسم، میزهای در نظر گرفته شده، مبلغ بیعانه و ... ثبت نماید و همچنین رسیدی در این خصوص چاپ نماید و در اختیار مشتری قرار دهد.
  4. اتصال مشتقات به یک غذا: با توجه به اینکه در بسیاری از صاحبان مشاغل اغذیه فروشی به همراه یک غذا آیتم های مختلفی از قبیل، نان، ظروف یکبار مصرف و سس و ادویه جات به مشتری تحویل می گردد در این قسمت می توانند آیتم های در نظر گرفته شده توسط مدیر مجموعه برای ارائه به همراه غذا لحاظ گردد و در هنگام صدور فاکتور به صورت خودکار به فاکتور مشتری اضافه می گردد.
  5. قرعه کشی در نرم افزار: امکان قرعه کشی و انتخاب یک یا چند نفر از مشتریان به عنوان برندگان یک دوره ی زمانی مشخص (از یک روز تا یک سال) به منظور ایجاد انگیزه در مشتریان برای خرید بیشتر در نظر گرفته شده است.
  6. ماژول ارسال پیامک: امکان ارسال پیامک های انبوه موضوعی و خودکار در نرم افزار تعبیه گردیده است با این امکان شما علاوه بر امکان ارسال دستی (انبوه و موردی) پیامک برای مشترکین ثبت شده در نرم افزار می توانید با انجام تنظیمات مورد نظر ارسال پیامک های خودکار را نیز فعال نمایید. (تبریک خودکار روز تولد مشترک / تبریک خودکار روز سالگرد ازدواج مشترک / ارسال خودکار پیامک هنگام انتساب فاکتور به پیک جهت ارسال برای مشترک / ارسال خودکار پیامک پس از ثبت مشترک جدید و همچنین ارسال پیامک برای مدیران مجموعه
  7. مکالمه داخلی کاربران: امکان ارسال و دریافت پیام بین کاربران و مکالمه (چت) داخلی بین کاربران
  8. اتصال به دستگاه کالر آیدی: امکان دریافت شماره تماس گیرنده از دستگاه کالر آی دی و مطابقت آن با شماره تلفن های مشترکین و شناسایی خودکار مشترک جهت افزایش تکریم مشترک و همچنین افزایش سرعت عمل در کار
  9. استفاده از خطوط چاپ پیشرفته: در مجموعه هایی که شرایط چیدمان چاپگر ها در آشپزخانه به صورت پیشرفته و پیچیده ای باشد می بایست از خطوط چاپ پیشرفته استفاده گردد.
  10. اتصال به ترازو / شناسایی بارکدهای وزنی چاپ شده توسط ترازو: در مجموعه هایی که فروش غذا به صورت وزنی صورت می گیرد اتصال به ترازو  یا شناسایی بارکدهای وزنی صادر شده توسط ترازو به شدت در سرعت و دقت عمل کاربران تأثیرگذار می باشد.

و ده ها قابلیت دیگر

منظور از تولید همیشه یک کارخانه با یک یا چند سوله بزرگ و ابزار و ادوات و ماشین آلات سنگین نیست، حتی یک فروشگاه کوچک شیرینی پزی یا یک کارگاه کوچک بسته بندی حبوبات هم در واقع تولید کننده هستند. در واقع فرآیند تبدیل دو یا چند کالا به یک یا چند کالای دیگر را تولید می نامیم.

در كارگاه های توليدی و مشاغل مبتنی بر توليد محصول كه كالاهای قابل فروش توسط واحد تجاری از مواد اوليه و اجناس خريداری شده تغيير شكل داده و در قالب كالای جديد به فروش می رسند، می بايست از قابليت توليد محصول استفاده گردد.

برای دستيابی به اين منظور ابتدا فرمول توليد كالاهای قابل عرضه با توجه به كالاهای اوليه و هزينه های توليد تهيه و در زمان توليد از اين فرمول ها استفاده می گردد، در هنگام توليد محصول، به صورت خودكار كالاهای اوليه از انبار مبداء خارج و محصولات به انبار مقصد وارد می گردد. در عين حال ثبت هزينه های توليد نيز به صورت خودكار صورت خواهد گرفت و قیمت تمام شده محصول را نیز می توان تعیین نمود.

از ویژگی های تولید محصول می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • تعریف فرمول تولید و استفاده از فرمول تعریف شده
  • امکان گروه بندی فرمول تولیدهای تعریف شده
  • امکان تعیین ارزش ریالی کالاها براساس (قیمت خرید پیش فرض / قیمت آخرین خرید / براساس الگوریتم FIFO)
  • امکان تعیین هزینه های تولید محصول جهت محاسبه در بهای تمام شده محصول
  • امکان محاسبه قیمت تمام شده کالاهای تولید شده
  • امکان تغییر مقادیر با استفاده از ضریب تبدیل (مواد اولیه و کالاهای تولید شده و هزینه تولید)
  • تعیین شخص تولید کننده
  • تعیین شماره تولید برای پیگیری بهتر تولید انجام شده با فرمول تولید یکسان
  • و ...

در صورتی که امکان خرید این ویژگی را دارید، یعنی از نرم افزار با امکانات حسابداری محدود استفاده می نمایید. جهت دسترسی به امکانات کامل حسابداری و استخراج گزارشات کامل و عدم اعمال محدودیت در درج اطلاعات، می بایست ویژگی حسابداری جامع را خریداری نمایید.

با خرید این ویژگی امکانات ذیل در دسترس شما قرار می گیرد:

  1. دريافت و پرداخت پيشرفته
  2. تعریف بیش از یک بانک
  3. واریز به بانک
  4. انتقال از بانک به بانک
  5. انتقال از بانک به صندوق
  6. چک های ضمانتی + گزارش مربوطه
ارسال نظر
نظرات کاربران
قاسم بابایی
در تاریخ: 1400-01-19 14:12
بدون شک بهترین نرم افزار رستورانی ایران
میترا پناهی
در تاریخ: 1400-03-31 23:18
این نرم افزار خیلی کاربردی بود برای مجموعه من.دوستان توی خریدش شک نکنید . ما خیلی تحقیق کردیم واسه خریدش .عااالیه
محمد هادی روستا
در تاریخ: 1400-04-02 18:17
زعفران که نیاز به تعریف نداره تا اونجایی که یادم همیشه دوستام استفاده میکردن و راضی بودن الان منم راضیم
طاهره بختیاری
در تاریخ: 1400-04-03 09:08
خیلی خوش قیمت هست نرم افزار
مرسی
مدیر سایت
در تاریخ: 1400-04-03 09:55:04
در پاسخ به: طاهره بختیاری
ممنون از شما